Avondjurken/Galajurken

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

AL ONZE AVOND/GALAJURKEN EN DE mOEDER VAN DE BRUID JURKEN ZIJN OOK IN ANDERE KLEUREN VERKRIJGBAAR ZIE HIERVOOR DE KLEURENKAARTEN.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . 

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Sweet 16 SK01
  Sweet 16 SK01

  Schitterende luxe hand geborduurde Sweet 16 jurk op foto 1 en 4 ziet u Shakira in deze prachtige jurk.

  € 399,00
 • Avond/galajurk 10279
  Avond/galajurk 10279

  Schitterende avond/galajurk van satijn, chiffon en kant, met mooie details , ritssluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avondjurk VA17
  Avondjurk VA17

  Prachtige avondjurk van taftzijde met mooie handgeborduurde details en vetersluiting achter.

  € 449,00
 • Avondjurk RZ54
  Avondjurk RZ54

  Schitterende bruids-avondjurk van taftzijde en tule , met prachtige handgeborduurde details , vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 449,00
 • Avondjurk RD601
  Avondjurk RD601

  Schitterende bruids-avondjurk van taftzijde , met prachtige handgeborduurde details. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 449,00
 • Avondjurk PO39
  Avondjurk PO39

  Schitterende avondjurk van taftzijde met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 449,00
 • Avondjurk PA124
  Avondjurk PA124

  Schitterende bruids-avondjurk van satijn , met prachtige handgeborduurde details, deze jurk heeft een split aan de linker kant en de ritssluiting zit aan de zijkant. Deze jurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 439,00
 • Avondjurk GR76
  Avondjurk GR76

  Schitterende bruids-avondjurk van satijn en chiffon, met prachtige handgeborduurde details , vetersluiting achter. Ook deze jurk kan in vele andere kleuren worden gemaakt.

  € 499,00
 • Avondjurk AL19
  Avondjurk AL19

  Schitterende avondjurk gemaakt van satijn en chiffon.Met mooie handgeborduurde details.Vetersluiting achter, deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avondjurk BM938
  Avondjurk BM938

  Schitterende bruids-avondjurk , de jurk is gemaakt van satijn met mooie hand geborduurde details vetersluiting achter. Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 399,00
 • Avond/galajurk H2641
  Avond/galajurk H2641

  Schitterende avond/galajurk met mooie details, deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 449,00
 • Avondjurk BM41
  Avondjurk BM41

  Mooie romantische avondjurk gemaakt van tafzijde met mooie details .Deze jurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 499,00
per pagina
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel