Luxe exclusieve Jurken 1599,00

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

ONZE NIEUWE EXCLUSIEVE LIJN MET VEEL EIGEN ONTWERPEN VAN PRACHTIGE BRUIDSJURKEN VAN LUXE KWALITEIT EN DESIGN. HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER, HANDSCHOENEN, JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 15  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk CG402
  Bruidsjurk CG402

  Schitterende zeer luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een prachtige sleep.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk CG185
  Bruidsjurk CG185

  Prachtige luxe strapless bruidsjurk van taftzijde met prachtige handgeborduurde details Vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk CG183
  Bruidsjurk CG183

  Schitterende luxe strapless bruidsjurk van tafzijde en luxe organza met prachtige handgeborduurde en handgemaakte details vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 173CG
  Bruidsjurk 173CG

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tafzijde met prachtige handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie lange sleep.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 172CG
  Bruidsjurk 172CG

  Prachtige luxe strapless bruidsjurk van taftzijde met een schitterende handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 166CG
  Bruidsjurk 166CG

  Schitterende bruidsjurk van satijn luxe organza en tule met prachtige handgeborduurde details en een mooie halflange sleep, vetersluiting achter.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 146CG
  Bruidsjurk 146CG

  Schitterende romantische bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details veter of ritssluiting naar keuze achter en een mooie lange sleep.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 129CG
  Bruidsjurk 129CG

  Schitterende bruidsjurk van tafzijde en kant met prachtige handgeborduurde details en een mooie halflange sleep

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk 123a1
  Bruidsjurk 123a1

  Schitterende luxe strapless bruidsjurk van satijn met prachtige handgeborduurde details vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.599,00
 • Bruidsjurk NV75
  Bruidsjurk NV75

  Schitterende luxe romantische bruidsjurk van satijn en luxe organza met prachtige handgeborduurde details vetersluiting achter en een mooie sleep.

  € 1.499,00
per pagina
© 2009 - 2022 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel