Bruidsjurk Moslima

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

 • Bruidsjurk Moslima BD3592
  Bruidsjurk Moslima BD3592

  Mooie bruidsjurk van satijn en luxe kant met schitterende hand geborduurde details vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk Moslima BD3595
  Bruidsjurk Moslima BD3595

  PRACHTIGE BRUIDSJURK MET MOOIE DETAILS, DE BRUIDSJURK IS GEMAAKT VAN SATIJN, TULE EN LUXE KANT .

  € 899,00
 • Bruidsjurk Moslima HM89
  Bruidsjurk Moslima HM89

  Schitterende bruidsjurk in cappuccino kleur, gemaakt van satijn en luxe kant, ritsluiting met knoopjes achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan ook in vele andere kleuren worden gemaakt, ook kan deze bruidsjurk met…

  € 899,00
 • Bruidsjurk Moslima BD3596
  Bruidsjurk Moslima BD3596

  Schitterende luxe bruidsjurk met mooie details deze bruidsjurk is gemaakt van satijn en luxe kant, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie korte sleep.

  € 999,00
 • Bruidsjurk Moslima BD3593
  Bruidsjurk Moslima BD3593

  Schitterende luxe bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Moslima Y031
  Bruidsjurk Moslima Y031

  Prachtige bruidsjurk van satijn tule en luxe Franse kant met prachtige hand geborduurde details, ritssluiting achter diepe laag uitgesneden rug ( de rug kan ook helemaal gesloten worden gemaakt) en een mooie halflange sleep.

  € 1.299,00
 • Bruidsjurk Moslima 3074
  Bruidsjurk Moslima 3074

  Schitterende luxe bruidsjurk in kleur gemaakt van satijn, tule en luxe kant met mooie hand geborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een prachtige lange sleep.

  € 1.499,00
© 2009 - 2021 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel