MEER BRUIDSJURKEN IN KLEUR KONINGIN SCHUTTERIJ Gothic Steampunk

HELEMAAL NAAR BENEDEN SCROLLEN OM NAAR DE PAGINA'S TE MET DE ANDERE CATEGORIEËN TE GAAN MET DE GEKLEURDE BRUIDSJURKEN KONINGIN SCHUTTERIJ ENZV.

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

Onze jurken zijn GEEN massaproduct. Elke jurk wordt individueel handgemaakt op basis van de stijl, kleur, grote en uw eventueel gevraagde wijzigingen. Al onze trouwjurken worden gemaakt met een Couture-constructie (oftewel de buitenkant stof en de voeringstof) met verschillende lagen, waaronder zachte voering, tenminste 10-12 baleinen en verstevigde buste cups. De buitenste 1-3 lagen van de eigenlijke jurk zijn gemaakt van satijn, tafzijde, organza, chiffon, kant of een combinatie van verschillende stoffen.

WIJ ZIJN MET ONZE BRUIDSMODE SINDS 16 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND. LEES VOORDAT U DEFINITIEF EEN AFSPRAAK WILT MAKEN EERST EVEN DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE.

Hieronder ziet u het overzicht dat wij hebben in bruidsmode. Klik op de afbeelding om naar de categorie te gaan.

 BELANGRIJK: OM EEN ANTWOORD TE KRIJGEN OVER ONZE WERKWIJZE LEES ALVORENS EEN AFSPRAAK TE MAKEN OF EEN BESTELLING TE PLAATSEN DE VEEL GESTELDE VRAGEN  EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN  EVEN DOOR. WIJ WERKEN AL 16  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE.   OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

 HELEMAAL NAAR BENEDEN SCROLLEN OM NAAR DE PAGINA'S TE MET DE ANDERE CATEGORIEËN TE GAAN MET DE GEKLEURDE BRUIDSJURKEN ENZV.

        Gallerie 1  Gallerie 2  Gallerie 3

        Exclusieve Bruidsjurken  Budget Bruidsjurken  Gekleurde Jurken

        Bruidsmeisjes  Grote maten 

                                                    

© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel