COMMUNIEJURK/FEESTJURKEN/MEISJES

EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING : MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WIJ LEVEREN NOG UIT TOT JUNI 2024 DAARNA SLUITEN  WIJ DEFINITIEF, 2024 WORDT ECHT ONS LAATSTE HALFJAAR EN DAN STOPPEN WIJ OM VAN ONS PENSIOEN TE GAAN GENIETEN.

 

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING. INDIEN U EEN MEETAFSPRAAK WILT MAKEN KUNT U DIT DOEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE.

LEES EVEN DEZE PAGINA HELEMAAL DOOR,  VOORDAT U DEFINITIEF EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL BIJNA 18  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

Lees even de onderstaande tekst ivm de levertijd. 

LIEVE MENSEN, VANWEGE DE VELE AANVRAGEN EN DE GROTE DRUKTE OP HET ATELIER ZULLEN WIJ DE LEVERTIJDEN VOOR COMMUNIE KLEDING VOOR 2024 AAN MOETEN PASSEN NAAR UITERLIJK 6/8 MAANDEN VOOR DE COMMUNIE OM EEN MEETAFSPRAAK TE MAKEN, DUS LET GOED OP EN HOUD HIER SVP REKENING. WIJ HOUDEN DAN TIJDENS DE MEETAFSPRAKEN REKENING MET EEN EVENTUELE GROEISCHEUT DAARVOOR KOMT U TUSSENTIJDS NOG 1 KEER  TERUG OM DE MATEN NOGMAALS NA TE LATEN METEN EN TE CONTROLEREN.

EVEN EEN KLEINE TOELICHTING VANWEGE DE LEVERTIJDEN. VEEL MENSEN DENKEN DAT IS LANG VAN TE VOREN MAAR NIETS IS MINDER WAAR. ER WORDT VAAK VERGETEN DAT ELKE JURK DIE BESTELD WORDT INDIVIDUEEL HELEMAAL ONTWORPEN MOET WORDEN, ALLEEN DAARIN GAAT AL HEEL VEEL TIJD ZITTEN. DE MEESTE KINDEREN DOEN IN APRIL, MEI OF JUNI DE COMMUNIE EN WAT WE NU VAAK HOREN IS DAT KLANTEN AL VOORAF AFSPRAKEN GAAN MAKEN VOOR FOTO'S TE LATEN MAKEN DAAR KUNNEN WIJ HELAAS GEEN REKENING MEE HOUDEN, OMDAT DE LEVERINGEN TIJDENS DE DRUKKE PERIODES KUNNEN UITLOPEN  VANDAAR DAT ER GEEN LATE OF SPOEDBESTELLINGEN MEER WORDEN GEDAAN. DAAROM HEBBEN WIJ DE LEVERTIJDEN AANGEPAST .OOK NOTEREN WIJ DE PAROCHIE DE SCHOOL EN DE COMMUNIEDATUM ZODAT NIET 2 KINDEREN OP DEZELFDE DAG IN DE ZELFDE PAROCHIE EN VAN DEZELFDE SCHOOL DE ZELFDE COMMUNIEJURK DRAGEN.

OOK KUNNEN VANAF NU ALLE BRUIDSJURKEN EN LUXE EXCLUSIEVE BRUIDSJURKEN ALS COMMUNIEJURK WORDEN GEMAAKT.

Wilt u een meetafspraak maken of heeft u nog vragen stuur dan een berichtje naar:
maxmariannebrandt@gmail.com
Met vriendelijke groet
Marianne
Sweetflavours Bruidsmode

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE OF STUUR EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.OOK KAN EEN VAN ONZE BRUIDSJURKEN WORDEN GEMAAKT ALS COMMUNIEJURK. WIJ HEBBEN GEEN WINKELPAND, WIJ WERKEN VAN THUIS UIT WAAR WIJ BEWUST NU BIJNA 14 JAAR GELEDEN VOOR HEBBEN GEKOZEN OM ZO DE PRIJZEN BETAALBAAR TE HOUDEN.

 

BELANGRIJK bestel een COMMUNIEJURK NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor TIJDIG een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.  

Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Hierdoor is het ook niet mogelijk om jurken eerst te komen passen.  KLIK OP DE AFBEELDING HIERONDER OM NAAR DE COMMUNIEJURKEN TE GAAN.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0648468323 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG.  OP ZON EN FEESTDAGEN ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES  OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN MEER. OMDAT 7 VAN DE 10 TELEFONISCHE AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN ZELFS NIET EENS WORDEN GEANNULEERD, WAT UITERMATE VERVELEND IS, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KUNT U HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OOK INDIEN U VRAGEN HEEFT  STUUR EEN DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR maxmariannebrandt@gmail.com

 

Communie/Bruidsjurken

© 2009 - 2024 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel