Zwangere bruid

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Schitterende bruidsjurken voor de zwangere bruid, u kunt zelf de keuze maken uit rits of vetersluiting.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  ALLE BRUIDSJURKEN VAN DEZE PAGINA ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk MG015
  Bruidsjurk MG015

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie handgemaakte bloemen, kleine korte sleep.

  € 599,00
 • Bruidsjurk MG066
  Bruidsjurk MG066

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tulle met mooie handgemaakte details.

  € 599,00
 • Bruidsjurk MG003
  Bruidsjurk MG003

  Mooie romantische bruidsjurk met prachtige handgeborduurde details en een kort sleepje.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG068
  Bruidsjurk MG068

  Romantische bruidsjurk van satijn en tule met mooie handgemaakte en handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG009
  Bruidsjurk MG009

  Schitterende romantische bruidsjurk gemaakt van satijn en tulle met mooie handgeborduurde en handgemaakte details, kort sleepje.

  € 699,00
 • Bruidsjurk zw02
  Bruidsjurk zw02

  Mooie eenvoudige stapless bruidsjurk van chiffon met vetersluiting achter geen sleep.

  € 579,00
 • Bruidsjurk MG060
  Bruidsjurk MG060

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tulle met mooie handgemaakte details.

  € 699,00
 • Bruidsjurk ZW308
  Bruidsjurk ZW308

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter korte sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk zw07
  Bruidsjurk zw07

  Prachtige strapless bruidsjurk van chiffon met mooie handgeborduurde details en halflange sleep.

  € 599,00
 • Bruidsjurk MG025
  Bruidsjurk MG025

  Schitterende halter bruidsjurk van satijn en chiffon, klein sleepje achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG002
  Bruidsjurk MG002

  Schitterende bruidsjurk van chiffon met mooie details en een kort sleepje.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG064
  Bruidsjurk MG064

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza met mooie handgemaakte details.

  € 649,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel