Zwangere bruid

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Schitterende bruidsjurken voor de zwangere bruid, u kunt zelf de keuze maken uit rits of vetersluiting.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  ALLE BRUIDSJURKEN VAN DEZE PAGINA ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk MG039
  Bruidsjurk MG039

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe organza en kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG037
  Bruidsjurk MG037

  Schitterende korte halter bruidsjurk van satijn en luxe organza vetersluiting achter.

  € 599,00
 • Bruidsjurk MG038
  Bruidsjurk MG038

  Mooie romantische bruidsjurk van satijn en tulle met prachtige handgemaakte details. vetersluiting achter.

  € 699,00
 • Bruidsjurk zw01
  Bruidsjurk zw01

  Schitterende bruidsjurk geheel kan worden gemaakt van chiffon of taftzijde met prachtige handgeborduurde details en mooie sleep. Foto 3 is een van onze klanten in deze bruidsjurk.

  € 599,00
 • Bruidsjurk ZG10
  Bruidsjurk ZG10

  Schitterende luxe bruidsjurk met van satijn en prachtige kant, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Foto 3 is een van onze klanten in deze bruidsjurk.

  € 799,00
 • Bruidsjurk ZW310
  Bruidsjurk ZW310

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon, vetersluiting achter en een mooie korte sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk ZW309
  Bruidsjurk ZW309

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met prachtige handgeborduurde details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 899,00
 • Bruidsjurk ZW307
  Bruidsjurk ZW307

  Schitterende 2 kleurige bruidsjurk van satijn en chiffon, deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt.

  € 799,00
 • Bruidsjurk ZW306
  Bruidsjurk ZW306

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details.

  € 599,00
 • Bruidsjurk F323
  Bruidsjurk F323

  Schitterende bruidsjurk van chiffon met prachtige handgeborduurde details en een korte sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG019
  Bruidsjurk MG019

  Schitterende bruidjurk gemaakt van chiffon, mooi vallend model, deze jurk is ook zeer geschikt voor iemand die zwanger is.

  € 599,00
 • Bruidsjurk zw09
  Bruidsjurk zw09

  Prachtige strapless bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details en halflange sleep.

  € 699,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel