Zwangere bruid

 

BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN, WANT WIJ LEVEREN OP MAAT GEMAAKTE KLEDING.

LEES VOORDAT U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN DE VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN OP ONZE WEBSITE EVEN DOOR OM ZO EEN INDRUK TE KRIJGEN VAN ONZE WERKWIJZE. WIJ WERKEN AL 14  JAREN VAN HUIS UIT EN HEBBEN DUS GEEN ZAKENPAND, DE REDENEN WAAROM KUNT U OOK LEZEN OP DE PAGINA MET DE VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DEZE KUNT U MAKEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP ONZE WEBSITE, GRAAG MET VERMELDING VAN HET NUMMER VAN DE JURK WELKE U WILT LATEN MAKEN, WIJ MAKEN GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN DIT IN VERBAND MET ONZE EIGEN ADMINISTRATIE.

BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop BIJ ONS KUNT U NIET ONLINE BESTELLEN. Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. 

Schitterende bruidsjurken voor de zwangere bruid, u kunt zelf de keuze maken uit rits of vetersluiting.

HET IS OOK MOGELIJK OM BIJ U BRUIDSJURK DE BIJPASSENDE SLUIER , HANDSCHOENEN JASJE OF STOLA TE MAKEN , MAAK U WENSEN AAN ONS KENBAAR.  ALLE BRUIDSJURKEN VAN DEZE PAGINA ZIJN EIGEN ONTWERPEN VAN HET ATELIER EN ONS

 Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Wel hebben wij een stuk of 25 showmodellen in huis die hoofdzakelijk bedoeld zijn om een klant toch de kwaliteit en de afwerkingen van onze bruidsjurken te kunnen laten zien, deze mogen uiteraard gepast worden mits deze in uw maat aanwezig zijn.

ONS ADRES IS BRUNSSUMMERSTRAAT 14 6451CS SCHINVELD.

TELEFONISCH ZIJN WIJ TOT 15:30 UUR BEREIKBAAR OP 0624619377 OP NUMMERS ZONDER NUMMERWEERGAVE WORDT NIET GEREAGEERD, WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG VAN 10:00 UUR TOT 15:30. INDIEN WIJ VERHINDERT ZIJN OM DE TELEFOON TE BEANTWOORDEN SPREEK DAN NA DE PIEP EEN BOODSCHAP EN U TELEFOONNUMMER IN , DAN BELLEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK TERUG. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG EEN BERICHT STUREN VIA HET CONTACT FORMULIER HIER OP ONZE WEBSITE. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. OM ALLES VOOR ONZE ADMINISTRATIE OVERZICHTELIJK TE HOUDEN MAKEN WIJ GEEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN. Ook indien uw vragen heeft stel deze via het contact formulier zo blijft het voor ons en onze administratie overzichtelijk

per pagina
 • Bruidsjurk NW44
  Bruidsjurk NW44

  Schitterende luxe romantische bruidsjurk gemaakt van satijn luxe kant en tule met mooie hand geborduurde en handgemaakte details, ritssluiting achter en een mooie korte sleep. Deze bruidsjurk kan ook in de grotere maten worden…

  € 799,00
 • Bruidsjurk ZW38
  Bruidsjurk ZW38

  Schitterende romantische bruidsjurk gemaakt van satijn kant en tule met mooie
  handgeborduurde en handgemaakte details, rits of vetersluiting naar keuze achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk EG299
  Bruidsjurk EG299

  Schitterende bruidsjurk van satijn tulle organza en luxe kant met mooie handgeborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep.

  € 799,00
 • Bruidsjurk MG057
  Bruidsjurk MG057

  Schitterende bruidsjurk van satijn en luxe kant met mooie details.

  € 649,00
 • Bruidsjurk MG059
  Bruidsjurk MG059

  Schitterende bruidsjurk van satijn met mooie details geen sleep.

  € 649,00
 • Bruidsjurk MG049
  Bruidsjurk MG049

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details en een korte sleep.

  € 649,00
 • Bruidsjurk MG049
  Bruidsjurk MG049

  Schitterende bruidsjurk in cappuccino/ivoor gemaakt van satijn en luxe kant met mooie details en een korte sleep.

  € 699,00
 • Bruidsjurk MG036
  Bruidsjurk MG036

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details en een korte sleep.

  € 629,00
 • Bruidsjurk MG030
  Bruidsjurk MG030

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details en een korte sleep.

  € 649,00
 • Bruidsjurk MG029
  Bruidsjurk MG029

  Schitterende bruidsjurk van satijn en chiffon met mooie details en een korte sleep.

  € 629,00
 • Bruidsjurk ZW123
  Bruidsjurk ZW123

  Schitterende bruidsjurk die ook heel goed door een zwangere bruid kan worden gedragen, deze bruidsjurk is gemaakt van chiffon en kant en heeft een vetersluiting achter en een kort sleepje.

  € 649,00
 • Bruidsjurk MG045
  Bruidsjurk MG045

  Schitterende bruidsjurk van satijn en tulle met prachtige handgeborduurde details.

  € 619,00
per pagina
© 2009 - 2023 M&M Sweet Flavours Bruidsmode, Making Dreams Come True | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel